Business Development Agent

Kiinnostaako sinua kehittyä ja menestyä työyhteisössä, missä kohtaavat kasvussa oleva liiketoiminta, korkean profiilin asiakkuudet ja inhimilliset arvot? 

 

Get Sales

Get Sales on moderni B2B-myynnin suorituskykyä kasvattava yritys. Olemme ymmärtäneet miksi yrityksissä myynti on rikki ja kehittäneet toimivaksi todetut korjauskeinot. Tästä syystä kasvuhakuiset ja vahvat brändit ovat valinneet Get Salesin myynnin kehityskumppanikseen. Asiakkaidemme suositteluhalukkuus on lähes 100%. 

 

Tilanne 

Olemme onnistuneesti kehittäneet kymmenien tyytyväisten asiantuntijavetoisten asiakasyritystemme myyntiosaamista. Asiakkaamme ovat saaneet myynnin kulkemaan avullamme hyvin, joten nyt meiltä kaivataan apua myös myynnin arjen pyörittämiseen. 

 

Olemme varmistaneet sinulle jo ensimmäiset merkittävät asiakkuudet - enää tarvitsee vain painaa kaasua! Tarvitsemme siis sinua ja useampaa hyvää kaveriasi!

 

Get Leads

Get Leads on Get Salesin yhteyteen rakennettu erikoisyksikkö, jonka missio on on pitää Get Salesin ja sen asiakasyritysten myyntikoneet käynnissä tuottamalla vaikuttavia asiakaskeskusteluita  alan keskiarvoa selkeästi paremmalla osumatarkkuudella. Työyhteisömme sijaitsee Kampissa, Helsingin ytimessä.

 

Tehtäväsi

Olet yhteisömme kasvustrategian ytimessä ja sinun panoksesi avulla asiakkaamme onnistuvat toteuttamaan liiketoimintojensa kasvutavoitteita sekä kehittämään esimerkiksi fiksumpia ja vastuullisempia digitaalisia palveluita. Autat päämiehiämme prospektoimaan ja tuottamaan menestyksekkäitä asiakaskeskusteluita. Vastaat itsenäisesti päämiestemme projekteista ja raportoinnista. Myynnin perusasiat ovat sinulla jo jokseenkin hanskassa ja arvostat sivistynyttä yhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

 

Mitä sinä saat meiltä?

 • Pohjapalkkasi on 2000 - 2500 EUR / kk. Provisio on 2000€ / kk, kun työ kulkee sovittujen tavoitteiden mukaisesti.
 • Olemme osa alansa uranuurtajien muodostamaa supergroupia, Bravedoa,joka on yksi Suomen suurimpia yritysyhteisöjä. Tarjoamme siis liiketoiminnan ja myynnin korkeakoulun lisäksi uranäkymät, joita et muualta saa.
 • Mahdollisuuden olla mukana modernin työelämän murroksessa alan ehdottomasti rouheimmassa yrityksessä.
 • Persoonallisen joukkueen, jonka kanssa teet väkeviä, elämän kestäviä tarinoita.
 • Vahvan myyntikulttuurin ja mahdollisuuden olla yhtenä avainpelurina vaikuttamassa kokonaisen toimialan muutokseen.
 • Fiksun work-life balancen, jossa aikaa ja virtaa jää myös vapaa-ajalle.
 • Reissut, kekkerit ja roséviiniseinä.

 

Menestyt, jos sinulla on:

 • Halu kehittyä modernin myynnin huippuasiantuntijaksi.
 • Periksiantamaton asenne ja lasisi on aina puoliksi täynnä.
 • Intohimoa asiakkaidemme liiketoimintaan. 
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kieli on eduksi.
 • Kulttuurisubstanssia ja  "pelisilmää" erilaisiin tilanteisiin.
 • Ehtymätöntä elämäniloa.

Get Leadsin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa, josta välittyy ammattimaisuus, mutta josta tärkeily loistaa poissaolollaan. Lähestymistapamme kaikkeen tekemiseen on proaktiivinen, systemaattinen ja tuloskeskeinen.

Filosofiamme ytimessä ovat inhimillisyys, onnellisuus ja tasapainoinen elämä.

Jos olet mielestäsi etsimämme Business Development Agent, käy heti toimeen ja lähetä CV:si ja hakemuksesi Pipalle, pipa.thiel@getleads.fi viimeistään 28.8! 

Varaathan kalenteristasi 8.9. klo 17-19 tutustumistilaisuuttamme varten jo nyt. Kutsumme kaikki tilaisuuteen valitut osallistujat henkilökohtaisesti 29.8. mennessä.

PS Jos Get Leadsin filosofia kolahti sinuun, mutta koet, että et kaikilta osin vastaa yllä kuvattuihin vaatimuksiin, niin ole rohkea ja lähetä siitä huolimatta hakemus, niin avataan keskustelu yhteistyöstä.

Lisätietoja tehtävästä: 

Pipa Thiel
Business Lead
pipa.thiel@getsales.fi
+358 41 440 3793

Pipan tavoitat parhaiten ke 17.8. klo 14-16 ja ke 24.8. klo 13-16.

Ota yhteyttä

Kiitos!
Olemme sinuun yhteydessä!
Jotain meni vikaan! Yritä vielä uudestaan.