Fiksumpaa tekemistä?

Kiinnostaako sinua kehittyä ja menestyä työyhteisössä, missä kohtaavat kasvussa oleva liiketoiminta, korkean profiilin asiakkuudet ja inhimilliset arvot?

Oletko kokenut B2B-myynnin osaaja ja haluat olla mukana luomassa myynnin  muutosta? Vai oletko urasi alkuvaiheessa ja haluat kehittyä myynnin ja johtamisen huippuammattilaiseksi?

Rekrytoimme joukkoomme jatkuvasti uusia työkavereita ilman erillisiä rekryilmoituksia ja tarjoamme markkinakeskiarvoa merkittävästi paremmat ansaintamahdollisuudet. Jätä alle yhteystietosi ja keskustellaan.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Olemme sinuun yhteydessä seuraavaan arkipäivään mennessä.
Jotain meni vikaan! Yritä vielä uudestaan.

Miksi Get Sales?

Olemme osa alansa uranuurtajien muodostamaa supergroupia, Bravedoa, joka on yksi Suomen suurimpia yritysryhmittymiä yli 600MEUR liikevaihdolla. Tarjoamme siis liiketoiminnan ja myynnin vertaistuen lisäksi uranäkymiä, joita et muualta saa.

Get Salesin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa, josta välittyy ammattimaisuus, mutta josta tärkeily loistaa poissaolollaan.

Lähestymistapamme kaikkeen tekemiseen on proaktiivinen, systemaattinen ja tuloskeskeinen. Filosofiamme ytimessä ovat inhimillisyys, onnellisuus ja tasapainoinen elämä.